Sidor

torsdag 19 maj 2011

Ett hemlisbyte..


har jag varit med i, och det går till så att man ska sy kläder till en annan persons barn. Man får ett mejl med personens bloggadress samt vanliga adress och vad de har önskat för storlek samt om det ska vara pojke, flicka eller unisexkläder.
 Jag skulle sy en överdel, underdel samt en accessoar i storlek 92 i unisex och det skulle vara sommarkläder. Jag valde att sy det set som ni ser på bilden ovan. Det är en bodysuit samt ett par muddbyxor i trikå, och till detta en färgglad dregglis/scarf. 

 Jag hoppas att det passar och kommer väl till användning! :)

Nu väntar vi med spänning på vad vi ska få i brevlådan som någon annan vänlig själ har sytt till min sork, får lägga upp bild på det här när det dykt upp!!

Tyg: köpt via tygsamlarna på fb

Mönster: Bodysuit Ottobre 1/2011, byxor och dregglis sykurser.se

Fungerade bra: Allt flöt på bra, fick sytid några timmar en söndag då mina föräldrar såg efter sötnöten, vilket var skönt! Tack för det! :)

Fungerade mindre bra: Inget! :)

1 kommentar:

  1. Jag var och hämtade paketet i fredags och blev överlycklig över de fina kläderna! De passar alldeles utmärkt och det är väldigt roligt att ha något som någon annan har suttit och sytt bara för nöjes skull :)

    SvaraRadera