Sidor

tisdag 12 april 2011

Pyjamas

En pyjamas har det nu blivit till min lilla sötnöt. Han hade en pyjamas som jag köpt på Ullared förra sommaren, och som använts ganska flitigt. Han har givetsvis fler, men just den var en favorit. Plötsligt så gick den hål på i grenen och då jag hade tänkt sy en pyjamas ända sedan jag fick detta söta tyg av min mamma så fick ullaredpyjamasen möta min sax! :)

Ullaredpyjamasen hade däremot dragkedja, något jag inte hade hemma så jag satte dit knappar istället, var lite orolig för hur jag skulle göra med grenen, men det blev perfekt efter lite pysslande, mycket nöjd! :)  Däremot tror jag den är något vid i halsen..har ju inte hunnit prova den på honom ännu, får göra det imorgon.

Vet däremot ett sätt jag kan prova för att få halslinningen smalare utan att behöva sprätta bort den som sitter där, så det får jag fixa imorgon i såfall. :)

Tyg: Traderavinst

Mönster: Eget

Fungerade bra: Allt! Till och med att få dit tryckknapparna snyggt vilket jag tycker är svårt!

Fungerade mindre bra: Inget faktiskt, maskinen skötte sig den här gången! :P

3 kommentarer:

  1. vilken söt pyjamas, tyget var ju som gjort för detta :)

    SvaraRadera
  2. Tack! Ja jag tyckte också att det var som gjort för att sy pyjamas i, det är så mjukt och lent. Har en bit kvar som jag får se vad den räcker till..vantar kanske!? :)

    SvaraRadera
  3. Hej! Vad glad jag blev då jag såg att jag hade fått en till följare! Tack! Nu finns du i min lista också så jag kan se vad du gör för fint!

    SvaraRadera